CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN '' KILIÇDAROĞLU'NA BE AHLAKSIZ BE ADİ ''

Cumhurbaşkanı Erdoğan Afad koordinasyon merkezinde yaptığı açıklamalarda CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na ''terbiyesiz terbiyesizliğini bırakmaz'' diyerek sert eleştirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Afad koordinasyon merkezinde açıklamalarda bulundu. Yaptığı açıklamalarda CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu sert eleştirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: ''Terbiyesiz terbiyesizliği bırakmaz, birisi çıkmış 'Kızılay nerede? Ne çadırını, ne yemeğini görmedik' diyor; be ahlaksız, be namussuz, be adi, günde yaklaşık 2 buçuk milyon insana Kızılay yemeğini ulaştırıyor, böyle vicdansızlık olur mu?''

Bir ülkede kendi kurum ve kuruluşuna  bu denli ahlaksızca yaklaşmak yenilir yutulur bir şey değildir.  Enkaz kaldırma ve hasar tespit çalışmalarımızı yürütürken geçici barınma merkezlerimizi hızla devreye alıyoruz. 

Bir taraftan çadırlarımız bir taraftan konteynerlarımızın yerleştirilmesi bunların hepsi devam ediyor.  Bölgeye kurulmak üzere sevk edilen 300 bin çadırın kurulumuyla birlikte toplam 3 milyon 265 bin battaniyenin, 310 bin ısıtıcının dağıtımı gerçekleştirildi. Kulaklarınız duyuyor mu acaba ? İnanın bunların kulakları var ama duymaz.  Gözleri var ama görmez, çünkü bunlar kördür sağırdır.  Hali hazırda 865 bin vatandaşımız çadırda , 23 bin 500 vatandaşımız konteynerlarda işte burda da şimdi önünden geçtik. Konteynerlarımız yerleştiriliyor çadırlardaki vatandaşlarımız kısa süre sonra konteynerlara yerleşmiş olacak ''ifadelerinde bulundu. 

 

 

 

E-Gazetem.com 

cumhur ittifaki recep tayyip erdoğan deprem kemal kılıçdaroğlu