KILIÇDAROĞLU'NDAN ERDOĞAN'A DAVA

AKP Genel Başkanı Erdoğan bugün grup toplantısında CHP Genel başkanı Kılıçdaroğlu'nu sert sözlerle eleştirdi. "Belki biraz ağır olacak ama sonuna kadar hak ediyor" diyen Erdoğan, CHP lideri için "Haysiyet fukarası, sefil, zavallı, gafil, namert, kifayetsiz, yüzsüz" gibi ifadeler kullandı.

AKP Genel Başkanı aynı zamanda Cumhurbaşkanı olan Tayyip Erdoğan bugün partisinin grup toplantısında Kılıçdaroğlu'nu eleştirdi. Kendinin de kullandığı cümlelerin ağır olduğunun farkında olan Erdoğan şu ifadelerei kullandı;  "Belki biraz ağır olacak ama sonuna kadar hak ediyor" diyen Erdoğan, CHP lideri için "Haysiyet fukarası, sefil, zavallı, gafil, namert, kifayetsiz, yüzsüz" gibi ifadeler kullandı.

KILIÇDAROĞLUN'DAN ERDOĞAN'A DAVA 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun avukatı Celal Çelik, “Erdoğan'ın seviyesizce ifade ettiği ‘Haysiyet fukarası, sefil, zavallı, gafil, namert, kifayetsiz, yüzsüz’ hakaret sözlerinin ve ahlak değerlerinden yoksun saldırının hesabını soracağız” açıklamasını yaptı.

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nun avukatı Celal Çelik, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bugün TBMM grup toplantısında Kılıçdaroğlu hakkında sarf ettiği, sözlere ilişkin sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Dava açacaklarını bildiren Çelik’in açıklaması şöyle:

“Erdoğan'ın seviyesizce ifade ettiği ‘Haysiyet fukarası, sefil, zavallı, gafil, namert, kifayetsiz, yüzsüz’ hakaret sözlerinin ve ahlak değerlerinden yoksun saldırının hesabını soracağız! Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun talimatı gereğince RTE hakkında derhal dava açacağız”

 

E-Gazetem.com 

recep tayyip erdoğan kemal kılıçdaroğlu hakaret şikedavası siyaset