"MESUT ÖZİL DÜNYA ÇAPINDA BİR YETENEK"

Fenerbahçe'nin 2021/2022 sezonunun geri kalanında takımın başına getirdiği teknik direktör İsmail Kartal, 'Mesut Özil dünya çapında bir yetenek. Kendisiyle dün görüştüm. Kendisi de bu görüşmede çok mutlu oldu. Bazı ufak tefek problemler olabilir. Bundan sonra daha iyi olacağını düşünüyorum. Mesut, İrfan Can, Nazım Sangare fark etmez' dedi.

Basın toplantısında en büyük sorununun "zaman" olduğunu ifade eden İsmail Kartal,

“Mesut Özil dünya çapında bir yetenek. Kendisiyle dün görüştüm. Kendisi de bu görüşmede çok mutlu oldu. Bazı ufak tefek problemler olabilir. Bundan sonra daha iyi olacağını düşünüyorum. Mesut, İrfan Can, Nazım Sangare fark etmez. Hepsi bizim oyuncularımız.
Altay Bayındır'ı ilk oynatan benim. Benim evladım gibidir. Berke de evladımdır. Yarın oynayacak gibi, durumu iyiye gidiyor. Altay'ın da 10 gün içerisinde dönmesini bekliyoruz.

Attila Szalai'nin takımdan ayrılması söz konusu değil. Şu an gönderirsek yerini nasıl dolduracağız? Alt yapıda tanıdığım bildiğim genç oyuncularımız var. Gençlere kapım açık. Her gittiğim kulüpte bunu yaptım. Bu süreci burada da devam ettireceğim. Yeri ve zamanı gelince onları takıma monte edeceğim” şeklinde konuştu.

E-Gazetem.com

 

ismail kartal fenerbahçe futbol spor e-gazetem.com